Link-in-bio Nieuw

Welkom op mijn verzamelpagina! Hier vind je mijn nieuwste blogs, vlogs & groene kortingscodes in één overzicht.

Niet gevonden wat je zocht? Bezoek dan de homepage van mijn blogsite: thegreenlist.nl of neem een kijkje op mijn Instagram-kanaal: @client.brndtfy.nl. Heb je een vraag, tip of wil je samenwerken? Stuur mij dan gerust een mailtje.

Over thegreenlist.nl

Maak kennis met thegreenlist.nl, het groene lijstje zonder spruitjeslucht ;). Wat op 1 januari 2020 begon als een persoonlijke challenge (een jaar geen nieuwe spullen kopen) is uitgegroeid tot een rap groeiende betrokken community van (met name) vrouwen die duurzamer proberen te leven. Op Instagram doe ik dagelijks verslag van mijn zoektocht naar een groener leven. Ik deel ervaringen, tips, struggles en stel vragen aan mijn volgers zodat ik van hen, en wij van elkaar, kunnen leren. Op mijn blogsite bied ik elke zondag (en soms vaker) verdieping met een artikel. Ik ben geschoold journalist en contentmaker is al 16 jaar mijn beroep. Liefs, Sas.