Breng in een wok, of grote pan, olie tot een hoge temperatuur.
Fruit een minuutje de ui en witte bosui delen, haal deze uit de wok en leg weer apart.
Breng wat nieuwe olie op hoge temperatuur.
Verspreid de bami over de wok, zodat deze zoveel mogelijk contact maakt met de pan.
Bak de bami 4 minuutjes hard in de wok. Het kan zijn dat sommige stukje bami (goud)bruin verkleuren, dit is de bedoeling!
Check voorzichtig of de onderkant mooi krokant is gebakken.
Draai nu voorzichtig met twee spatels de bami om in de wok.
Voeg wat extra olie toe door langs de rand van de wok te gaan.
Laat de bami nog 4 minuutjes bakken.
Voeg de taugé toe aan de wok en schuif onder de bami voor 60 seconden.
Voeg de ui, witte bosui-delen, groene bosui en saus toe aan de wok.
Bak nog 1 minuutje alles op hoog vuur.
Voeg de sesamolie toe.
Dien op en eet meteen, zodat de gebakken bami nog lekker krokant is.