1rode peper (naar wens de zaden verwijderen)in pieces
3elolive oil
1 elItalian herbs
1vegan bouillonblokje
100mlwater
balsamicio azijn
1handverse kruidenbasilicum, peterselie
1elvegan rode of groene pesto
spaghetti of macaroni gekookt
1cucumber
rucola
Instructions
Preheat the oven to 200°C.
Meng de gesneden groenten in een grote ovenschaal of op een met bakpapier beklede bakplaat.
Besprenkel met de olijfolie en een flinke scheut balsamicoazijn, bestrooi met de Italiaanse kruiden, verkruimel het bouillonblokje erboven en meng alles met het water.
Stoof het in in 30 - 40 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Roer om de 10 minuten even om, zodat alle kanten even goed garen.
Mix de gare groenten met 1 el vegan pesto en de verse kruiden in een blender of met een staafmixer.
Breng vlak voor het opdienen op smaak met zout en een scheutje ketchup.
Eet de saus over gekookte spaghetti of macaroni. Serveer met rucola en komkommer.