Je wilt iets lekkers voor de borrel. Niet te standaard, maar ook geen uren in de keuken staan. Voilà! Deze portobello’s gevuld met geitenkaas en honing zijn precies wat je zoekt. Makkelijk, snel en toch een echte eyecatcher op de borrelplank.
Verwarm de grill voor op 200°C. Maak de portobello’s schoon met keukenpapier en verwijder het harde steeltje aan de binnenkant.
Leg de portobello’s met de bolle kant naar boven in een ovenschaal en bestrijk ze met de helft van de olijfolie. Gril ze circa 6 minuten onder de ovengrill.
Keer de portobello’s om en vul ze met een flinke lepel geitenkaas. Besprenkel met nog een beetje olijfolie.
Schuif de ovenschaal ongeveer 10 cm onder de grill en gril de portobello’s in circa 5 minuten goudbruin.
Hak of crunch de pistachenootjes grof.
Haal de portobello’s uit de oven, drizzle er een beetje honing over en bestrooi met de gecrunchte pistachenoten. Tip: Serveer ze direct, warm uit de oven, voor de ultieme smaakbeleving!