Search
Duurzame lifestyle-expert Saskia

duurzame lifestyle-expert

Hi, aangenaam! Mijn naam is Saskia Sampimon-Versneij (1983) en ik ben duurzame lifestyle-expert. Als journalist en contentmaker/ tv-reporter verdiep ik mij in alles wat te maken heeft met duurzamer en bewuster leven. En alles wat ik leer, deel ik met de wereld via mijn greenlist-platforms of in de media. Ik word regelmatig gevraagd om als reporter online video- of tv-items te presenteren of om als duurzame lifestyle-expert tips te delen. Ook ben ik auteur van het leukste duurzame lifestyle boek NIKS NIEUWS. Mijn missie is om te laten zien dat duurzamer leven niet alleen zinvol, maar juist ook hartstikke leuk is. Je kunt nog steeds evenveel avonturen beleven en lekker leven. Wil je meer weten? Stuur gerust een mailtje!
duurzame influencer

Duurzame influencer

Saskia is als duurzame lifestyle-expert het gezicht van thegreenlist.nl, het online lifestyle magazine en de grootste duurzame Instagram-community van Nederland. Heb je (of doe je) iets met duurzaamheid, dan ken je thegreenlist.nl. Bekijk meer!

Duurzame lifestyle expert op tv

media

Het succes van thegreenlist.nl heeft ertoe geleid dat Saskia regelmatig wordt gevraagd in de media om als duurzame lifestyle-expert tips te delen of om items te presenteren bij tv-programma’s zoals De Grote Tuinverbouwing, Koffietijd en Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Bekijk meer.

innocent-influencer-marketing

Corporate

Sas brengt graag een verfrissende dosis groen naar jouw organisatie. Als contentmaker – tekstschrijver, videoreporter, podcaster of socialreporter – gaat ze graag aan de slag bij duurzame bedrijven, goede doelen en grote organisaties met toffe duurzame projecten. Saskia werkt sinds 2006 als journalist en content- en tv-maker. Bekijk meer!

Auteur van duurzame lifestyle boek

Duurzame auteur

Thegreenlist.nl is de uitgever van het leukste duurzame boek van Nederland met de titel NIKS NIEUWS. Daarnaast geven we geweldige duurzame e-gidsen uit die wisselend worden geschreven door kanjers uit het team. Bekijk meer over onze uitgaven. Bekijk meer.

duurzame spreker

duurzame spreker

Saskia klautert graag op het podium voor een inspirerende talk over haar zoektocht naar een duurzamere lifestyle of voor een workshop die iedereen aan het denken zet. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem gerust contact op!

Meer dan een duurzame lifestyle-expert

Thegreenlist.nl is het groenere lifestyle magazine en de grootste Nederlandstalige Instagram-community voor mensen die groener willen leven. Met de nadruk op groener, omdat we iedereen willen verleiden om met ons mee te doen. We willen laten zien dat duurzamer leven belangrijk én leuk is, dat je nog steeds evenveel avonturen kunt beleven en lekker kunt leven. We zijn wars van het belerende vingertje en de je-doet-het-niet-goed-genoeg mentaliteit. Onze missie is om mensen dagelijks op ideeën te brengen voor een duurzamer leven. Dit doen we via de website, socials, (e)books, onze nieuwsbrief, de podcastserie Die duurzame meiden en voor mooie brands.

HEB JE EEN TOF IDEE OF ZIN IN MEER GROENERE INSPIRATIE?

Zo kun je thegreenlist.nl volgen of met ons in contact komen:

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Ontvang meer duurzame inspiratie, groene tips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox

VOLG @THEGREENLIST.NL

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: