Samenwerken

Jouw duurzame merkverhaal en/of product op één van de kanalen van thegreenlist.nl? Dit magazine, Instagram, de podcast of zelfs op tv? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ik bedenk graag iets goeds en moois dat blijft hangen. En dat uiteraard op de unieke, vrolijke en inhoudelijke manier die zo typerend is voor thegreenlist-stijl.

Een samenwerking kan uiteraard eenmalig zijn, maar om de boel echt een beetje op te schudden vorm ik liever een team met je. Kiezen voor thegreenlist.nl, is kiezen voor een bevlogen vakidioot. Ik ben geschoold journalist met meer dan zestien jaar ervaring als contentmaker. Voel je een groene klik? Of wil je meer weten over mijn tarieven? Mail me gerust!

HET GROENERE MAGAZINE

branded ARTICLE

Een review van jouw product, een reportage van jouw bedrijf of een diepte-interview over jouw duurzame missie? Zeg jij het maar! De redactie maakt graag een steengoed verhaal voor jou op maat dat voor altijd goed vindbaar is zolang thegreenlist.nl bestaat. Het liefst knoop ik er een social activatie aanvast zodat jouw boodschap ook meteen mijn volgers bereikt.

Umboxing boodschappen: duurzame samenwerking met online supermarkt kazidomi.
Geit bijt in haar: op filmset van innocent, een duurzame samewerking.

iNSTAGRAM

Activatie & Storytelling

Persoonlijk, eerlijk, kleurrijk en met humor: dat is wat thegreenlist-stijl uniek maakt in het groene veld. Ik denk graag na over een contentaanpak die informeert, leuk én beeldschoon is. Stories, reels, live sessies, carouselposts, interactie stickers en kortingscodes: ik gooi het allemaal in de mix voor een maatwerkaanpak die het beste past bij jouw doelstelling en boodschap.

PODCAST & TV

PRIME TIME

In mijn wekelijkse podcastserie ONSJE GROENER maar ook bij het RTL 4 programma Koffietijd, waar ik als vaste duurzame expert regelmatig aanschuif, zijn mogelijkheden voor branded samenwerkingen. Bekijk een tv-item terug.

Duurzame podcast Onsje Groener
duurzame talk

LIVE

talk green

Ik klauter graag op het podium voor een talk over mijn groene zoektocht. Dat kan ik alleen doen, maar ook in combinatie met anderen. Ik heb een groot netwerk -van veelal vrouwen- die ook een bijdrage leveren aan een betere planeet. Ik vorm graag een team met ze voor een toffe inspiratiesessie.

Wat klanten zeggen:

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief

Ontvang meer duurzame inspiratie, groene tips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: