Search
Duurzame influencer samenwerken

Samenwerken

Jouw duurzame merkverhaal en/of product op één van de kanalen van thegreenlist.nl? In dit magazine, op Instagram, in de podcast, in een e-book, in de nieuwsbrief, op jouw eigen kanalen of zelfs op tv? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! We bedenken graag iets goeds en moois dat blijft hangen. En dat uiteraard op de unieke, vrolijke en inhoudelijke manier die zo typerend is voor thegreenlist-stijl. Een samenwerking kan uiteraard eenmalig zijn, maar om de boel echt een beetje op te schudden vormen we liever een team met je. Voel je een groene klik? Of wil je meer weten? Mail gerust!

Thegreenlist.nl is certified influencer en staat geregistreerd bij de (branche)vereniging voor data en marketing (DDMA) die nauw samenwerkt met de Stichting Reclame Code en de Bond van Adverteerders. 

lifestyle magazine

branded ARTICLE

Een review van jouw product, een reportage van jouw bedrijf of een diepte-interview over jouw duurzame missie? Zeg jij het maar! De redactie maakt graag een steengoed verhaal voor jou op maat dat voor altijd goed vindbaar is zolang thegreenlist.nl bestaat. Het liefst knopen we er een social activatie aan vast zodat jouw boodschap ook meteen onze volgers bereikt.

Duurzame influencer, greenfluencer

socials

activatie & storytelling

Persoonlijk, eerlijk, kleurrijk en met humor: dat is wat thegreenlist-stijl uniek maakt in het groene veld. We denken graag na over een contentaanpak die informeert, leuk én beeldschoon is. Stories, reels, live sessies, carouselposts, interactie stickers en kortingscodes of collabs met andere greenfluencers. Je hoort het: we gooien alles in de mix voor een maatwerkaanpak die het beste past bij jouw doelstelling en boodschap.

duurzame influencer

partners

1+1=3

Het liefst vormen we een langere periode een team met je en gooien we alle kanalen (ook die van jou) in de mix voor een groene wave die een niet stopt. Thegreenlist.nl maakt ook graag content voor bedrijven (denk aan video, tekst, podcast, live).

innocent-influencer-marketing

live

talk green

Saskia klautert graag op het podium voor een talk over haar groene zoektocht. Dat kan solo, maar ook in combinatie met anderen. We hebben een groot netwerk – van veelal vrouwen – die ook een bijdrage leveren aan een betere planeet. We vormen graag een team voor een toffe inspiratiesessie.

duurzame spreker

journalist & creator

BIJ jou!

We hebben zin om voor jou aan de slag te gaan. Om onze verfrissende dosis groen op jouw kanalen te brengen. Ben je op zoek naar een contentmaker zoals een tekstschrijver, videoreporter, podcaster of socialreporter voor jouw kanalen? Saskia werkt sinds 2006 als journalist en contentmaker bij de omroepen, bureaus en in het bedrijfsleven. En het team van thegreenlist.nl staat te springen om voor je aan de slag te gaan.

Duurzame lifestyle journalist

Wat klanten zeggen:

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief

Ontvang meer duurzame inspiratie, groene tips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: