Samenwerken

De belangrijkste waarden van thegreenlist.nl zijn authenticiteit en geloofwaardigheid. Ik ga graag samenwerkingen aan met merken die dezelfde duurzame ambities hebben en mij en mijn volgers kunnen helpen bij het maken van bewuste(re) keuzes. Hoe we een mooi groen merkverhaal samen over de bühne krijgen? Door elke communicatievraag te beantwoorden met steengoede authentieke, echte storytelling waar mijn persoonlijke ervaring centraal staat.

Een samenwerking kan uiteraard eenmalig zijn, maar om samen echt de boel een beetje op te schudden vorm ik liever een team met je zodat we samen een aanpak en storyline kunnen bedenken een een voor langdurige samenwerking op al mijn (en nog beter: ook jouw) kanalen! Als je kiest voor samenwerken met thegreenlist.nl dan ga je in zee met een bevlogen vakidioot. Ik ben geschoold journalist en heb al meer dan zestien jaar ervaring als content maker: als tv-maker en als creative producer zowel aan bureauzijde als in de corporate wereld.

Je zoekt een

influencer

Je zoekt aandacht voor jouw duurzame boodschap onder een (licht)groen publiek. Dan ontwikkel ik met plezier toffe (campagne)content voor op mijn blogsite en mijn community op Instagram. We kunnen klein beginnen of meteen groots uitpakken. Iets ertussenin kan ook ;).

Umboxing boodschappen: duurzame samenwerking met online supermarkt kazidomi.
Geit bijt in haar: op filmset van innocent, een duurzame samewerking.

Je zoekt een

creator of expert voor jouw platform

Je werkt bij een merk, (online) uitgever, dagblad, bureau of omroep en je hebt je eigen platform en publiek waarvoor je content over duurzaamheid zoekt. Als geschoold journalist en ervaren tv- en contentmaker draai ik mijn hand niet om voor een geschreven artikel, video, podcast of andere vorm van content.

Je zoekt een

(format)serie of idee

Deze kleur kan branded contentmakers aanspreken: Je bent op zoek naar een format of ludiek idee om het duurzame merkverhaal langer onder onder de aandacht te brengen. Als ervaren creatief en formatmaker ontwikkel ik graag een idee en aanpak dat past in jouw contentmix.

Wat klanten zeggen:

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang meer duurzame inspiratie, groene tips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox

Abonneren je op de nieuwsbrief

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief: