Samenwerken

Jouw duurzame merkverhaal en/of product op één van de kanalen van thegreenlist.nl? Dit magazine, Instagram, de podcast of zelfs op tv? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. We bedenken graag iets goeds en moois dat blijft hangen. En dat uiteraard op de unieke, vrolijke en inhoudelijke manier die zo typerend is voor thegreenlist-stijl.

Een samenwerking kan uiteraard eenmalig zijn, maar om de boel echt een beetje op te schudden vormen we liever een team met je. Voel je een groene klik? Of wil je meer weten? Mail gerust!

lifestyle magazine

branded ARTICLE

Een review van jouw product, een reportage van jouw bedrijf of een diepte-interview over jouw duurzame missie? Zeg jij het maar! De redactie maakt graag een steengoed verhaal voor jou op maat dat voor altijd goed vindbaar is zolang thegreenlist.nl bestaat. Het liefst knoop ik er een social activatie aanvast zodat jouw boodschap ook meteen mijn volgers bereikt.

Umboxing boodschappen: duurzame samenwerking met online supermarkt kazidomi.

socials

activatie & storytelling

Persoonlijk, eerlijk, kleurrijk en met humor: dat is wat thegreenlist-stijl uniek maakt in het groene veld. Ik denk graag na over een contentaanpak die informeert, leuk én beeldschoon is. Stories, reels, live sessies, carouselposts, interactie stickers en kortingscodes: ik gooi het allemaal in de mix voor een maatwerkaanpak die het beste past bij jouw doelstelling en boodschap.

Duurzame influencer

partners

1+1=3

Het liefst vormen we een langere periode een team met je en gooien we alle kanalen (ook die van jou) in de mix voor een groene wave die een niet stopt. Thegreenlist.nl maakt ook graat content voor bedrijven (video, tekst, podcast, live).

Geit bijt in haar: op filmset van innocent, een duurzame samewerking.

live

talk green

Ik klauter graag op het podium voor een talk over mijn groene zoektocht. Dat kan ik alleen doen, maar ook in combinatie met anderen. Ik heb een groot netwerk -van veelal vrouwen- die ook een bijdrage leveren aan een betere planeet. Ik vorm graag een team met ze voor een toffe inspiratiesessie.

duurzame talk

Wat klanten zeggen:

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief

Ontvang meer duurzame inspiratie, groene tips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: