Zoek

Duurzame podcast

podcast - Die duurzame meiden

Dit is dé podcast en podcast community waar de wereld op zit te wachten. In deze podcast bespreken duurzame meiden Saskia en Beathe elke week een stelling of een (niet) duurzaam dilemma waar de meningen nogal eens over verdeeld zijn. Want duurzaam leven is zinvol en leuk, maar niet altijd even makkelijk om te doen. We leven nou eenmaal niet in een duurzame wereld en ook worden feiten en meningen nog weleens door elkaar gehaald of wat dacht je van alle peer pressure? Impact shaming bestaat echt, hebben de meiden ontdekt.

Saskia en Beathe vertellen elke week hoe zij tegen een onderwerp aankijken, betrekken de luisteraars erbij (audio quotes van luisteraars zijn zeer welkom!) en nemen daarbij geen blad voor de mond. Verwacht in deze podcast ook veel persoonlijke verhalen, interessante groene weetjes en handige duurzame tips.

Kom je luisteren en meedoen? Stuur je audiobericht via een DM op Instagram: @THEGREENLIST.NL.

Behind the scenes

Die duurzame meiden een lifestyle podcast over duurzaamheid

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief

Ontvang meer duurzame inspiratie, groene tips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: