Redactie

Maak kennis met het redactieteam van thegreenlist.nl. Samen onderzoeken we hoe we groener kunnen leven.

Wie wij zijn

Saskia

Oprichter van thegreenlist.nl, het lifestyle magazine voor mensen die groener willen leven. Samen met mijn mijn gezin onderzoek ik hoe we duurzamer kunnen leven. Mijn zoektocht kun je dagelijks volgen op Instagram: @thegreenlist.nl.
Saskia

Annemieke

Annemieke is verhalenmaker. Ze woont aan de Veluwse bosrand met haar gezin en talloze vogels en eekhoorns. Ze verbaast zich elke dag weer over de mooie natuur daar. Voor thegreenlist.nl gaat ze in gesprek met duurzame pioniers.
Annemieke

David

David houdt van Aziatisch koken. Hij is getrouwd met Saskia, oprichter van thegreenlist.nl. Door haar is hij aangestoken om groenere keuzes te maken in de keuken en om zijn boodschappentips en lekkerste vega(n) creaties te delen.
David

Mascha

Mascha blogt op haar site duurzamekeuzes.com over een duurzamer leven. Ook voor thegreenlist.nl geeft ze regelmatig tips voor het maken van duurzamere keuzes voor het hele gezin. Favoriet zijn haar onderzoekjes naar de impact van aankopen. Ze is moeder van drie jongens.
Mascha

Emily-Jane

Emily-Jane begon in 2013 met haar zoektocht naar een zero waste leven. Emily heeft een zero waste webshop, schrijft boeken en geeft regelmatig lezingen over hoe je afval kunt verminderen. Voor thegreenlist.nl deelt ze haar favoriete zero waste recepten. Ze is ook moeder van drie kids.
Emily-Jane

amanda

Amanda is ecologisch tuinontwerper. Met haar bedrijf De Groene Weelde tuinontwerp heeft ze een missie: meer groenrijke tuinen en minder verharding om de biodiversteit te beschermen. Voor thegreenlist.nl deelt ze tuintips, want elke tuinbezitter kan het verschil maken! Ze is ook moeder van twee meisjes.
Amanda

Jannika

Jannika is freelance tekstschrijver en woont met haar gezin in 't Gooi, omringd door bos en hei. Zelf is ze nog niet supergroen, maar ze leest en schrijft wel graag over de kleine stappen die je kunt zetten voor een duurzamere leefstijl.
Jannika

gastbijdragen

Groene inspiratie van vrienden van thegreenlist.nl. Wil je ook een gastbijdrage leveren? Via de contact- en volgbuttons onderaan deze pagina kun je contact opnemen en je idee pitchen!
gast
"Als het mij lukt om elke dag één persoon een groenere keuze te laten maken, dan is mijn dag geslaagd."
Saskia

Abonneren je op de nieuwsbrief

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief: