Meet the team!

Maak kennis met het redactieteam van thegreenlist.nl. Samen onderzoeken we hoe we groener kunnen leven.

Wie wij zijn

Saskia thegreenlist.nl

Saskia

Oprichter van thegreenlist.nl, het lifestyle magazine voor mensen die groener willen leven. Samen met mijn mijn gezin onderzoek ik hoe we duurzamer kunnen leven. Mijn zoektocht kun je dagelijks volgen op Instagram: @thegreenlist.nl.

David

David houdt van Aziatisch koken. Hij is getrouwd met Saskia, oprichter van thegreenlist.nl. Door haar is hij aangestoken om groenere keuzes te maken in de keuken en om alles wat hij leert, te delen. Met al die extra tips zijn lezers heel blij mee.
Mascha thegreenlist.nl

Mascha

Mascha geeft fact-based tips voor een duurzamer leven. Mensen worden altijd heel blij van haar artikelen over de verborgen impact van allerlei aankopen. Ze is moeder van drie jongens en blogt over haar eigen groene gezinsleven op duuzamekeuzes.com.
Kirsten Schoner

Kirsten

Kirsten schrijft over duurzaam en natuurlijk ouderschap en een groener gezinsleven. Dit doet ze vanuit Oostenrijk waar ze met haar man en twee dochters zo duurzaam mogelijk probeert te leven. Op haar eigen Insta @kirsten.marit.schoner deelt ze ook duurzame tips.
emily-jane

Emily-Jane

Emily-Jane is de zero waste expert. Voor lezers van thegreenlist.nl deelt ze haar favoriete zero waste recepten. In 2013 begon ze met haar zoektocht naar een zero waste leven. Ze heeft een zero waste webshop, schrijft boeken en geeft lezingen over hoe je afval kunt verminderen. Ze is ook moeder van drie kids.
duurzame tuintip

Amanda

Amanda heeft een missie: meer groene tuinen en minder verharding om de biodiversteit te beschermen. Voor thegreenlist.nl deelt ze tuintips, want elke tuinbezitter kan het verschil maken. Met haar bedrijf De Groene Weelde Tuinontwerp ontwerpt ze ecologische tuinen. Ze is ook moeder van twee meisjes.
jannika deelt duurzame cadeautips eerste verjaardag.

Jannika

Jannika is nog niet supergroen, maar wel heel nieuwsgierig naar dit onderwerp. Ze leest en schrijft daarom graag over de kleine stappen die je kunt zetten voor een duurzamere leefstijl. Ze is freelance tekstschrijver en woont met haar gezin in ’t Gooi, omringd door bos en hei.
Annemieke-de-verhalenmaker

Annemieke

Annemieke is verhalenmaker. Voor thegreenlist.nl gaat ze in gesprek met duurzame pioniers. Wat kunnen we van hen leren? Ze woont aan de Veluwse bosrand met haar gezin en talloze vogels en eekhoorns. 

Amy van Loon, duurzame reisblogger

Amy

Amy is de duurzame reisexpert van thegreenlist.nl. Ze probeert de wereld te ontdekken door zo min mogelijk te vliegen. En elke reis probeert ze weer een stukje groener aan te pakken. Ze heeft ook haar eigen reisblog homemadeadventures.nl.
Anke-van-Dijk

Anke

Anke deelt graag verrassende duurzame tips. Zero waste, minimalisme, DIY, lifehacks, consuminderen en tweedehands shoppen: het is allemaal aan haar besteed. Ze heeft ook haar eigen blog CLIMATECHAIN.NL.

Lauri van Oosterom-2

lauri

Lauri is een historicus met een groen hart en een vlotte pen. Ze houdt van lezen en verdiept zich graag in (duurzame) onderwerpen. Een mooie combi: ze doet onderzoek naar (on)duurzame onderwerpen en deelt haar bevindingen met jou. 

Anne culi redacteur

Anne

Anne deelt haar favoriete vegan recepten en daar zijn we heel blij mee. Haar verrassende creaties deelt ze ook op Insta: @MAMWILJEDITVAKERMAKEN. Ze is getrouwd en moeder van 4 pubers.

Eunice-2

Eunice

Eunice is als editorial assistant een stille kracht. Ze doet dit naast haar studie Interdisciplinaire sociale wetenschappen. Thuis probeert zo ook kleine duurzame en zero waste stapjes te maken.
Beathe-Weckesser-Onsje-Groener-3

Beathe

Podcastmaker Bé wil ook graag duurzamer leven, maar vraagt zich vaak af hoe ze dat het beste kan doen. Samen helpen we elkaar en luisteraars wekelijks op weg in de podcast Onsje Groener.

vegan

gastbijdragen

Groene inspiratie van vrienden van thegreenlist.nl. Wil je ook een gastbijdrage leveren? Via de contact- en volgbuttons onderaan deze pagina kun je contact opnemen!

"Als het mij lukt om elke dag één persoon een groenere keuze te laten maken, dan is mijn dag geslaagd."
Saskia

Abonneren je op de nieuwsbrief

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief: