Meet the team!

Maak kennis met het team van thegreenlist.nl. Samen enthousiasmeren we jou voor een duurzamer leven.

Wie wij zijn

Saskia oprichter van thegreenlist.n

Saskia

Oprichter van thegreenlist.nl, het groenere lifestyle magazine. Samen met haar gezin onderzoekt ze hoe ze duurzamer kan leven. Haar doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor een duurzamer leven. Haar zoektocht kun je dagelijks volgen op Instagram: @thegreenlist.nl.

Kirsten Marit Schoner, content manager en redacteur van thegreenlist.nl.

Kirsten

Kirsten schrijft graag over duurzaam ouderschap én ze is de content manager van THEGREENLIST.NL. Dit doet ze vanuit Oostenrijk waar ze met haar man en twee dochters zo duurzaam mogelijk probeert te leven. Op haar eigen Insta @KIRSTEN.MARIT.SCHONER deelt ze ook groene tips.

Mahlee Plekker, hoofd- en eindredacteur van thegreenlist.nl

Mahlee

Mahlee is gek op zo (h)eerlijk mogelijk eten, gaat graag kamperen en heeft de mazzel om met vriend en hond aan de rand van het Beekse bos te wonen. Niet gek dat deze foodie graag over eten en avontuur schrijft. De foto’s die ze daarbij maakt zijn amazing. Kijk zelf maar: @mahleeplekker.

Mascha Bongenaar, redacteur van thegreenlist.nl.

Mascha

Mascha is echt een duurzame doener. Ze duikt in de materie en geeft fact-based tips voor een duurzamer leven. Lezers en volgers worden altijd heel blij van haar artikelen over de verborgen impact van allerlei aankopen. Ze is moeder van drie jongens en blogt zelf ook op DUURZAMEKEUZES.COM.

Emily Jane Townley, zero waste expert van thegreenlist.nl

Emily-Jane

Emily-Jane is de zero waste expert. Ze deelt haar favoriete zero waste recepten met volgers van thegreenlist.nl. In 2013 begon ze met haar zoektocht naar een zero waste leven. Ze heeft een zero waste webshop, schrijft boeken en geeft lezingen over hoe je afval kunt verminderen. Ze is ook moeder van drie kids.

Amanda Sniekers, duurzame tuinexpert van thegreenlist.nl

Amanda

Amanda heeft een missie: meer groene tuinen om de biodiversteit te beschermen. Voor thegreenlist.nl deelt ze tuintips, want elke tuinbezitter kan het verschil maken. Met haar bedrijf De Groene Weelde Tuinontwerp ontwerpt ze ecologische tuinen. Ze is ook moeder van twee meisjes.

Jannika van Wijk, redacteur van thegreenlist.nl.

Jannika

Jannika is nog niet supergroen, maar wel heel nieuwsgierig naar dit onderwerp. Ze leest en schrijft daarom graag over de kleine stappen die je kunt zetten voor een duurzamere leefstijl. Ze is freelance tekstschrijver en woont met haar gezin in ’t Gooi, omringd door bos en hei.
Annemieke Dubbeldeman, redacteur van thegreenlist.nl.

Annemieke

Annemieke is verhalenmaker. Voor thegreenlist.nl gaat ze in gesprek met duurzame pioniers. Wat kunnen we van hen leren? Ze woont aan de Veluwse bosrand met haar gezin en talloze vogels en eekhoorns. 

Amy van Loon, duurzame reisblogger

Amy

Amy is de duurzame reisexpert van thegreenlist.nl. Ze probeert de wereld te ontdekken door zo min mogelijk te vliegen. En elke reis probeert ze iets groener aan te pakken. Ze blogt zelf ook: homemadeadventures.nl.

Anke van Dijk, redacteur van thegreenlist.nl.

Anke

Anke deelt graag verrassende duurzame tips. Zero waste, consuminderen, DIY, lifehacks, tweedehands shoppen en boodschappen doen: het is allemaal aan haar besteed. Ze heeft ook haar eigen blog CLIMATECHAIN.NL.

Lauri van Oosterom, redacteur van thegreenlist.nl.

lauri

Lauri is een historicus met een groen hart en een vlotte pen. Ze houdt van lezen en verdiept zich graag in (duurzame) onderwerpen. Een mooie combi: ze doet onderzoek naar (on)duurzame onderwerpen en deelt haar bevindingen met jou. 

Anne van Twillert, vegan culi-redacteur

Anne

Anne deelt haar favoriete vegan recepten en daar zijn we heel blij mee. Haar verrassende creaties deelt ze ook op Insta: @MAMWILJEDITVAKERMAKEN. Ze is getrouwd en moeder van 4 pubers.

Nina van Gils, vegan culi-redacteur van thegreenlist.nl

Nina

Sinds Nina heeft besloten geen vlees meer te eten is haar passie voor koken alleen nog maar groter geworden. Ze deelt haar beste creaties op thegreenlist.nl en op Insta: @niensgreens.

Beathe Weckesser, duurzame podcastmaker.

Beathe

Podcastmaker Bé wil ook graag duurzamer leven, maar vraagt zich vaak af hoe ze dat het beste kan doen. Samen helpen we elkaar en luisteraars wekelijks op weg in de podcast Onsje Groener.

Eunice, editorial assistant van thegreenlist.nl.

Eunice

Eunice is als editorial assistant een stille kracht. Ze doet dit naast haar studie Interdisciplinaire sociale wetenschappen. Thuis probeert zo ook kleine duurzame en zero waste stapjes te maken.

David Sampimon, redacteur van thegreenlist.nl.

David

David houdt van Aziatisch koken. Hij is getrouwd met Saskia, oprichter van THEGREENLIST.NL. Door haar is hij aangestoken om duurzamere keuzes te maken in de keuken. Met al die extra tips zijn lezers heel blij.

Leonie Sanders, redacteur vab thegreenlist.nl.

lÉONIE

Léonie probeert zo milieu- en diervriendelijk mogelijk te leven. Ze eet veganistisch, houdt van tweedehands shoppen en leert graag over duurzaamheid. Wat ze te weten komt, deelt ze met haar omgeving én op thegreenlist.nl.

Melanie de Oliveira, DIY redacteur van thegreenlist.nl

Melanie

Melanie bedenkt originele dingen die je met afval kunt doen. Ze struint kringloopwinkels af op zoek naar spullen die ze kan upcyclen. Haar leukste DIY projecten deelt ze op thegreenlist.nl en op haar eigen Insta: @COM_AMOR_CREATIEF.

"Als het mij lukt om elke dag één persoon een duurzamere keuze te laten maken, dan is mijn dag geslaagd."
Saskia

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: