Redactie

Maak kennis met het redactieteam van thegreenlist.nl. Samen onderzoeken we hoe we groener kunnen leven.

Wie wij zijn

Saskia

Oprichter van thegreenlist.nl. Wat twee jaar terug begon als een persoonlijke uitdaging, is uitgegroeid tot een groene zoektocht van ons hele gezin. Mijn zoektocht kun je dagelijks volgen op Instagram: @thegreenlist.nl.
Saskia

Annemieke

Annemieke is verhalenmaker van beroep. Ze woont aan de Veluwse bosrand met haar gezin en talloze vogels en eekhoorns. Ze verbaast zich elke dag weer over de belachelijk mooie natuur daar.
Annemieke

David

David houdt van Aziatisch koken. Hij is getrouwd met Saskia, oprichter van thegreenlist.nl. Door haar is hij aangestoken om groenere keuzes te maken in de keuken en om zijn lekkerste vega(n) creaties te delen.
David

Mascha

Mascha blogt op haar site duurzamekeuzes.com en Instagram over een duurzamer leven thuis. Ze biedt haar volgers inspiratie en tips voor het maken van duurzamere keuzes voor het hele gezin.
Mascha

Emily-Jane

Emily-Jane Townley begon in 2013 met haar zoektocht naar een zero-waste leven. Emily heeft een zero-waste webshop, schrijft boeken en geeft regelmatig lezingen over hoe je afval kunt verminderen. Ze is ook moeder van drie kinderen.
Emily-Jane
"Als het mij lukt om elke dag één persoon een groenere keuze te laten maken,
dan is mijn dag geslaagd."
Saskia

Abonneren je op de nieuwsbrief

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief: