Disclaimer

Je bekijkt op dit moment de website thegreenlist.nl Door deze website te bezoeken ga je akkoord met deze disclaimer. Ook als je mijn blogsite regelmatig bezoekt, is het goed om deze disclaimer nog eens door te nemen.

Over thegreenlist.nl

Op thegreenlist.nl blog ik over mijn zoektocht naar een groener leven. Mijn doel is anderen inspireren ook aan de slag te gaan met een duurzame(re) lifestyle. Dagelijks ben ik ook actief op Instagram waar ik mijn ervaringen, tips & struggles deel via posts, reels, stories en IGTV vlogs. Wil je niets missen, volg @thegreenlist.nl dan op Instagram. Ook in mijn blog-posts zie je regelmatig verwijzingen terug naar onderwerpen die ik op Instagram heb gedeeld.

Blogsite

Op de inhoud van mijn blogsite berust copyright. Het is niet toegestaan om mijn blogposts over te nemen in welke vorm dan ook online of offline (deels) te dupliceren. Foto’s maakt de redactie, waar ik onderdeel van ben, zelf. Ook hierop berust auteursrecht evenals mijn portretrecht. Ook gebruik ik weleens ondersteunende foto’s van een gratis stockfoto site Als ik dat doe dan zal ik altijd de fotograaf noemen onderaan de blogpost.

Omdat ik weet hoe vervelend het is als beelden ongevraagd gebruikt worden door derden doe ik er alles aan om dit te voorkomen op thegreenlist.nl. In het geval er toch onverhoopt een fout is gemaakt, stuur mij dan een e-mail en ik zal het meteen herstellen.

Wel vind ik het heel leuk (een eer zelfs) als je besluit een quote of tip uit mijn blogsite te gebruiken en daarbij een vermelding maakt van mijn naam en site (met link naar thegreenlist.nl of het specifieke artikel). Over linkjes gesproken: het delen van een url naar van mijn blogartikelen mag uiteraard wél te allen tijden ;).

Het copyright, auteursrecht en portretrecht geldt uiteraard voor alle artikelen op mijn site, ook gastblogs en bijdragen van redacteuren.

Instagram

Mijn Instagram-account is een ander kanaal. Dit social media account draait om het delen van content van elkaar. Je mag mij altijd een shout out geven door mijn content in jouw stories te delen (tag mij dan!). Een ander verhaal is het als je mijn content wil gebruiken om te re-posten op jouw kanaal. Neem vooraf dan even contact met mij op. In overleg is er veel mogelijk.

Samenstelling content

Ondanks de zorg en aandacht die ik besteed aan mijn blogsite kan ik niet instaan voor de volledigheid, juistheid en voortdurende actualiteit van de gegevens en de inhoud van de site. Het kan voorkomen dat informatie verouderd is (in het geval van duurzaamheid worden er continu nieuwe kennis en inzichten opgedaan). Thegreenlist.nl aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site.

Thegreenlist.nl kan er niet voor instaan dat de informatie op deze site geschikt is voor het doel waarvoor jij de informatie raadpleegt. Het betreft hier mijn persoonlijke mening en ervaring of die van redacteuren. De groene tips en ervaringen zijn met zorg geselecteerd. Echter kan thegreenlist.nl op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud hiervan en is ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die mogelijk voortvloeit uit de betreffende uitingen.

Samenwerkingen (informatie voor lezers)

Ik werk ook regelmatig samen met groene merken die hetzelfde doel nastreven: meer mensen kennis laten maken van groenere, ecologische, natuurlijkere, lokalere manieren van consumeren. Ik werk alleen samen duurzame merken waar ik al fan van ben of die mij kunnen helpen om mijn duurzame lifestyle te versnellen. Ondanks dat ik soms voor een artikel betaald krijg of barterdeals sluit, ben ik altijd eerlijk over mijn ervaring. Hoe weet je of ik betaald heb gekregen voor content? Hier maak ik nooit een geheim van. Dit staat altijd bovenaan een artikel (onder de kop) en op Instagram zal ik dit ook duidelijk laten zien. Bekijk meer over hoe ik altijd transparant probeer te zijn als het gaat om samenwerkingen, winacties, inzet van kortingscodes en affiliate linkjes.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande vragen? Wellicht staat in mijn privacyverklaring wel het antwoord. Als dat toch niet zo is: stuur mij dan gerust een e-mail.

Ik wens je veel leesplezier!

En smaakt het naar meer? Volg mijn zoektocht naar een groen leven ook op Instagram:

Abonneren je op de nieuwsbrief

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief: