Search

DISCLAIMER

Je bekijkt op dit moment de website thegreenlist.nl Door deze website te bezoeken ga je akkoord met deze disclaimer. In deze disclaimer geef ik je informatie over:

·       De samenstelling van de content op de website thegreenlist.nl en het gebruik daarvan.

·       De rechten van betrokken partijen, zoals het copyright, auteursrecht of portretrecht.

·       Mijn samenwerkingen met derden en hoe ik die kenbaar maak.

Ook als je mijn site regelmatig bezoekt, is het goed om deze disclaimer nog eens door te nemen.

OVER THEGREENLIST.NL

Thegreenlist.nl brengt je op ideeën voor een groener leven. Mijn doel is anderen inspireren ook aan de slag te gaan met een duurzame(re) lifestyle. Dagelijks ben ik ook actief op Instagram. Wil je niets missen, volg @THEGREENLIST.NL dan op Instagram of schrijf je in voor mijn NIEUWSBRIEF. Ook in mijn artikelen zie je regelmatig tips van volgers of verwijzingen terug naar onderwerpen die ik op Instagram heb gedeeld.

SAMENSTELLING CONTENT

Ondanks de zorg en aandacht die ik besteed aan mijn magazine (site) kan ik niet instaan voor de volledigheid, juistheid en voortdurende actualiteit van de gegevens en de inhoud van de site. Het kan voorkomen dat informatie verouderd is (in het geval van duurzaamheid worden er continu nieuwe kennis en inzichten opgedaan).

Thegreenlist.nl aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site. Alle gebruik van informatie op of via mijn magazine (site) of social media verkregen informatie is altijd volledig voor eigen rekening en risico.

Thegreenlist.nl kan er niet voor instaan dat de informatie op deze site geschikt is voor het doel waarvoor jij de informatie raadpleegt. Het betreft hier mijn persoonlijke mening en ervaring of die van redacteuren. De groene tips en ervaringen zijn met zorg geselecteerd. Echter kan thegreenlist.nl op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud hiervan en is ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die mogelijk voortvloeit uit de betreffende uitingen.

COPYRIGHT VAN TEKST & BEELD

Online magazine (site)

Alle rechten van intellectuele eigendom van mijn magazine (site) berusten bij thegreenlist.nl. Niets op of in de website of op mijn social media kanalen is bedoeld om rechten van intellectuele eigendom over te dragen.

Zo rust er op de op de inhoud van mijn magazine (site) bijvoorbeeld copyright. Dit betekent in ieder geval dat het zonder mijn voorafgaande schriftelijke toestemming niet is toegestaan om mijn artikelen geheel of volledig over te nemen (in welke vorm dan ook), online of offline te dupliceren, te vertalen, verkopen, distribueren, enzovoorts.

Foto’s maakt de redactie, waar ik onderdeel van ben, zelf. Ook hierop berust auteursrecht evenals mijn portretrecht. Ook gebruik ik ondersteunende foto’s van een gratis stockfoto site. Als ik dat doe dan zal ik voor zover dit wettelijk is vereist altijd de fotograaf en/of de site noemen onderaan een artikel.

Omdat ik weet hoe vervelend het is als beelden ongevraagd gebruikt worden door derden doe ik er alles aan om dit te voorkomen op thegreenlist.nl. In het geval er toch onverhoopt een fout is gemaakt, stuur mij dan een E-MAIL en ik zal het meteen herstellen.

Wel vind ik het heel leuk (een eer zelfs) als je besluit een quote of tip van mijn site te gebruiken en daarbij een vermelding maakt van mijn naam en site (met link naar thegreenlist.nl of het specifieke artikel). Over linkjes gesproken: het delen van een url naar van mijn artikelen mag uiteraard wél te allen tijden ;).

Het copyright, auteursrecht en portretrecht geldt uiteraard voor alle artikelen op mijn site, ook gastblogs en bijdragen van redacteuren.

INSTAGRAM

Mijn Instagram-account is een ander kanaal. Dit social media account draait om het delen van content van elkaar. Je mag mij altijd een shout out geven door mijn content in jouw stories te delen (tag mij dan!). Een ander verhaal is het als je mijn content wil gebruiken om te re-posten op jouw kanaal. Neem vooraf dan even contact met mij op. In overleg is er veel mogelijk.

SAMENWERKINGEN (INFORMATIE VOOR LEZERS)

Ik werk ook regelmatig samen met groene merken en goede doelen die hetzelfde doel nastreven: meer mensen kennis laten maken van groenere, ecologische, natuurlijkere, lokalere manieren van consumeren. Ik werk alleen samen duurzame merken en goede doelen waar ik al fan van ben of die mij kunnen helpen om mijn duurzame lifestyle te versnellen. Ondanks dat ik soms voor een artikel en social content betaald krijg of barterdeals sluit, ben ik altijd eerlijk over mijn ervaring. Hoe weet je of ik betaald heb gekregen voor content? Hier maak ik nooit een geheim van. Dit maak ik altijd kenbaar in een artikel en op Instagram zal ik dit ook duidelijk laten zien. Hoe ik dat precies doe, leg ik je nu verder uit. 

WINACTIES

Ik vertel je graag wat meer over de winacties die ik regelmatig organiseer met merken via Instagram of mijn nieuwsbrief. Het volledige wedstrijdverloop en de spelvoorwaarden die daarbij gelden, kun je lezen in mijn voorwaarden winacties

(BETAALDE) SAMENWERKINGEN & Barterdeals

Bij een betaalde samenwerking heb ik betaald gekregen voor het reviewen van producten, bijvoorbeeld het schrijven van een artikel en/of het creëren van Instagram-content voor het merk. Een winactie kan ook een onderdeel zijn van een betaalde samenwerking. Als dat zo is, gelden daarvoor altijd weer de voorwaarden winacties. Bij een barterdeal heb ik geen financiële vergoeding ontvangen, maar wel bijvoorbeeld iets gekregen in ruil voor content.

Hoe weet je of het om een samenwerking gaat?

  • Op mijn site plaats ik bovenaan het artikel (onder de kop of na de eerste alinea) altijd een standaardregel: In samenwerking met…
  • Op mijn Instagram-pagina @THEGREENLIST.NL kun je een betaalde samenwerking of barterdeal herkennen aan één of meer van de volgende punten:
    • Ik plaats een zakelijke tag bovenaan de post/in een story. Je ziet dan bovenaan de post staan ‘Betaald partnership met..’ of [AD]
    • Ik plaats altijd #advertentie en/of #AD en vaak ook #samenwerking of #gekregen.
    • Ik noem in de content: dit is een betaalde samenwerking met… / ik heb deze producten gekregen van… en vertel vaak ook hoe de samenwerking zit.

KORTINGSCODES & AFFILIATE MARKETING

Regelmatig communiceer ik ook kortingscodes op Instagram en in artikelen. Met deze codes kun je groene producten en diensten (tijdelijk) met korting kopen in de webshop van een merk. Soms ontvang ik ook een kleine vergoeding wanneer één van mijn kortingscodes wordt gebruikt.

Sommige artikelen op thegreenlist.nl bevatten affiliate linkjes. Dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang als je via mijn link iets koopt. Jij betaalt hierdoor niet meer dan normaal, ik krijg bij een bestelling een commissie – meestal tussen de 3% en 10%. Een win-win situatie dus: jij als consument krijgt een directe link naar mooie duurzame producten én je steunt met je aankoop thegreenlist.nl. Ook hier geldt: ik link uiteraard alleen naar producten en sites waar ik fan van ben en naar producten waar ik positieve ervaringen mee heb of op mijn verlanglijstje heb staan.

VRAGEN?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande vragen? Wellicht staat in MIJN PRIVACYVERKLARING of voorwaarden winacties wel het antwoord.

Als dat toch niet zo is: stuur mij dan gerust een E-MAIL.

Ik wens je veel leesplezier!

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: