Zoeken

Verzend- en retourbeleid

Wanneer jij in de webshop een bestelling hebt gedaan, ontvang je per mail een bevestiging van je bestelling. Op dat moment komt de order ook direct binnen bij thegreenlist.nl. Wij doen er alles aan om het binnen twee werkdagen op de post te doen. Het is vervolgens aan PostNL hoe snel zij het pakketje op de deurmat laten vallen. Om dit zelf in de gaten te houden, krijg jij een Track & Trace code in je mail. Heb je écht spoed en moet het dezelfde dag nog op de post, stuur me dan even een e-mail. Dan kan ik kijken wat er mogelijk is.

Verzendgebied

Het is op dit moment alleen mogelijk om direct in de webshop te bestellen als je woonachtig bent in Nederland en in deze landen: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje en Zweden. Voor een verzending naar één van deze landen vraag ik een toeslag van € 5 in verband met de hoge(re) verzendkosten.

Wil je een bestelling doen naar een adres in een ander land binnen of buiten Europa? Neem dan even contact op: saskia@thegreenlist.nl. Het is zeker mogelijk tegen een aanvullend verzendtarief.

Verzendkosten

Verzending is momenteel gratis in Nederland bij bestellingen boven € 20. Onder dit bedrag betaal je € 4,50 verzendkosten. Voor verzending naar het buitenland geldt een toeslag, zoals hierboven omschreven. Heb je per ongeluk verkeerde gegevens ingevuld, zoals een verkeerd adres, verkeerde postcode, verkeerd huisnummer of vergeten huisnummer? Dat kan gebeuren! Als het boek retour komt, stuur ik het met liefde opnieuw op. Hiervoor vraag ik wel een vergoeding van € 4,50. Heb ik of heeft PostNL een fout gemaakt, dan stuur ik het boek alsnog kosteloos op.

Niet tevreden?

Dat kan helaas gebeuren. Stuur een mail naar saskia@thegreenlist.nl en dan pakken we het samen op. De aankoop van hardcopy boeken en andere producten dienen binnen 14 dagen na aankoop voor retour te worden aangemeld bij thegreenlist.nl. Dit kun je doen door mij te mailen (niet via andere kanalen zoals DM op Instagram). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Voor het retouren van boeken en andere producten geldt:

  • Ongebruikt en zoveel mogelijk in de originele verpakking.
  • Vermeld het ordernummer, je naam, adres en iban rekeningnummer op een los briefje die je in de retourdoos doet.
  • Het retouradres vind je onderaan deze pagina.
  • Na ontvangst van het retour in goede staat, storten wij het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op de rekening waarvan de aankoop is gegaan (inclusief eventuele verzendkosten). De retourkosten zijn voor eigen rekening.
  • Bewaar het bewijs van de retourzending goed totdat je een bericht hebt gehad dat de retourzending in goede orde is aangekomen. Thegreenlist.nl is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van jouw retourzending.
  • Wil je de reden van je retour delen? Dat zou heel fijn zijn. Hier kunnen we alleen maar van leren.
  • Let op: gesigneerde boeken kunnen niet geretourneerd worden!
 

 E-boeken en andere digitale producten zijn begrijpelijkerwijs niet te retourneren.

Saskia Sampimon-Versneij
Hogerlustlaan 48
1191 CN Ouderkerk aan de Amstel
(geen bezoekadres)

HTTPS://WWW.THEGREENLIST.NL
SASKIA@THEGREENLIST.NL
KVK: 82476683
BTW: NL003689668B41
Telefoonnumer: +31616936201 (alleen voor webshopaankopen)

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: