Zoeken
Boek over duurzaamheid

Uitgever van het leukste duurzame boek en van e-gidsen

Thegreenlist.nl is de uitgever van het leukste duurzame boek van Nederland met de titel NIKS NIEUWS. Daarnaast geven we geweldige duurzame e-books uit die wisselend worden geschreven door kanjers uit het team. We noemen deze uitgaven liever groenere e-gidsen omdat ze kick-ass magazinestyle worden vormgegeven en barsten van de originele duurzame tips.

Over het duurzame boek NIKS NIEUWS

NIKS NIEUWS is een duurzaam boek van greenlist-oprichter Saskia Sampimon-Versneij dat inspireert en motiveert om aan de slag te gaan met een duurzame lifestyle. Alles wat ze de afgelopen jaren heeft geleerd over duurzamer leven, heeft ze gebundeld in haar duurzame gids NIKS NIEUWS. ‘Het is niks nieuws dat het niet goed gaat met onze planeet. We weten al jaren dat de aarde opwarmt en vervuilt, omdat we te veel kopen en consumeren. We nemen te veel en geven te weinig terug. En de oplossing? Dat is ook niks nieuws! We hebben alles al, we weten alles al. Alleen zijn we het een beetje verleerd of soms vergeten.’

Met een Instagram-community van bijna dertigduizend gelijkgestemden is er voor elk probleem wel een toffe oplossing bedacht. Samen weten we zoveel! En juist die originele ideeën krijgen ook een podium in het boek. Het boek is hier te koop.

Over onze duurzame e-gidsen

We want more! We want more! Het duurzame lifestyle boek NIKS NIEUWS viel bij veel mensen zo in de smaak dat we veel fanmail kregen met de vraag: ‘wanneer komt het volgende boek?’ En dat inspireerde Saskia om aan de slag te gaan met toffe e-gidsen die inzoomen op één specifiek onderwerp. Net zo fijn geschreven en vormgegeven als het hard copy boek NIKS NIEUWS, maar dan in PDF-vorm en een stuk betaalbaarder, want geen drukkosten.

Wie wij zijn

Thegreenlist.nl is het groenere lifestyle magazine en de grootste Nederlandstalige Instagram-community voor mensen die groener willen leven. Met de nadruk op groener, omdat we iedereen willen verleiden om met ons mee te doen. We willen laten zien dat duurzamer leven belangrijk én leuk is, dat je nog steeds evenveel avonturen kunt beleven en lekker kunt leven. We zijn wars van het belerende vingertje en de je-doet-het-niet-goed-genoeg mentaliteit. Onze missie is om mensen dagelijks op ideeën te brengen voor een duurzamer leven. Dit doen we via de website, socials, (e)books, onze nieuwsbrief, de podcastserie Die duurzame meiden en voor mooie brands. Oprichter Saskia is naast duurzame influencer en journalist ook regelmatig op tv te zien als duurzame lifestyle-expert.

HEB JE EEN TOF IDEE OF ZIN IN MEER GROENERE INSPIRATIE?

Zo kun je thegreenlist.nl volgen of met ons in contact komen:

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Ontvang meer duurzame inspiratie, groene tips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox

VOLG @THEGREENLIST.NL

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: