Search
Duurzame influencers op Instagram.

Volg deze duurzame influencers op Instagram

Je wilt aan de slag met een duurzamer leven. Check. Je bent op zoek naar inspiratie. Check. Waar vind je die? Op Instagram natuurlijk! Dit zijn zeven duurzame influencers op Instagram die een follow waard zijn. Ze zijn allemaal bezig met een duurzamer leven op alle fronten en ze bereiken met hun tips en ideeën heel veel mensen. Komen ze!

Duurzame influencers op Instagram

Er zijn heel veel duurzame influencers op Instagram te vinden, maar er zijn niet veel duurzame influencers die de hele lifestyle onder de loep nemen. De meeste groene influencers hebben zich gespecialiseerd in één ding zoals voeding of opvoeden of reizen of mode. Deze greenfluencers zijn ook absoluut een follow waard, alleen dit lijstje is gereserveerd voor de accounts die de hele lifestyle beet pakken en dat op zo’n toffe wijze doen dat ze er veel bekijks mee hebben en er soms zelfs hun bedrijf van hebben gemaakt.

1.      Thegreenlist.nl

Thegreenlist.nl is het lifestyle magazine én de grootste Instagram-community voor iedereen die duurzamer wil leven. Welkom, je hebt ons al gevonden! Oprichter Saskia is journalist en duurzame influencer en laat op Instagram zien hoe je op alle fronten duurzamere keuzes kunt maken en nog steeds lekker kunt leven. Bekijk alle vrolijke content van @thegreenlist.nl.

2.      Elize Been

Elize Been is groen model en greenfluencer. Ze deelt dagelijks duurzame tips en geeft je een kijkje achter de schermen hoe het is om als roodharig model alleen nog maar voor duurzame bedrijven te willen werken. We worden altijd heel vrolijk van Elize haar video’s en we zijn verliefd op haar teckel Belle. Nieuwsgierig geworden? Bekijk meer van @elizebeen op Instagram.

3.      Duurzame keuzes

Mascha van @duurzamekeuzes deelt elke dag een duurzame tip of een makkelijk vegetarisch recept op Instagram. Ze wil laten zien dat duurzamer leven helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn en focust zich op de kleine en makkelijke stapjes die iedereen thuis kan maken, zelfs als je een druk leven hebt. ‘You can do it!‘ Dat is haar motto.

4.      Kari van der Heide

Kari is als duurzame influencer een kei op het gebied van slow living en natuurlijk opvoeden. Ze deelt dagelijks hoe ze thuis milieuvriendelijke keuzes maakt, maar laat ook zien hoe ze als alleenstaande mama haar best doet voor een stressvrij en schermvrij leven met meer groen om je heen. Bij Kari kom je helemaal tot rust. Haar accountnaam is @karivdheide.

5.      Life of Maart

De Benjamin van de groep! Maartje Bregman heeft een missie en dat is dat ze de wereld wil veranderen met positief klimaatnieuws. Dat doet ze via haar eigen kanaal @lifeofmaart, maar ook met een eigen print magazine Happy Times.  

6.      Groen met Alfred

‘Noem eens iets wat niet duurzaam lijkt, maar het wel is?’ ‘Welke duurzame stap zou je moeten zetten?’ Alfred Slomp prikkelt. Hij gaat op Instagram geen onderwerp uit de weg en doet dat met zoveel humor dat alles gezegd kan en mag worden. Geen taboes voor Alfred dus. Wat hem uniek maakt, naast dat hij één van de weinig mannelijke duurzame influencers op Instagram is, is dat hij duurzaam leven koppelt aan zijn geloof, het Christendom. Volg ook @groen_met_alfred!

7.      Sustainable Family

Sustainable familiy is niet één duurzame influencer op Instagram, het is een hele familie – en inmiddels een heel professioneel team – dat je op ideeën brengt voor een duurzamer en gezonder leven. Dat doen ze vanuit België, waar ze zo zelfvoorzienend mogelijk proberen te leven met de natuur om hen heen. Kortom, een droom. Volg ze ook!

Samenwerken met thegreenlist.nl?

Share

Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij

Oprichter van thegreenlist.nl. Haar doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor een duurzamer leven. Sas schreef ook hét duurzame lifestyle boek NIKS NIEUWS.
Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij

Oprichter van thegreenlist.nl. Haar doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor een duurzamer leven. Sas schreef ook hét duurzame lifestyle boek NIKS NIEUWS.

gerelateerde artikelen

HEB JE EEN TOF IDEE OF ZIN IN MEER GROENERE INSPIRATIE?

Zo kun je thegreenlist.nl volgen of met ons in contact komen:

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Ontvang meer duurzame inspiratie, groene tips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox

VOLG @THEGREENLIST.NL

Dit artikel bevat mogelijk affiliate linkjes. Dit betekent dat thegreenlist.nl een kleine commissie ontvangt als je via deze link iets koopt, meestal is dat tussen de 3% en 10%. Een win-win situatie: jij krijgt een directe link naar mooie duurzame producten én je steunt met je aankoop ons uitzoekwerk – waar we het liefst nog heel lang mee doorgaan. Wij linken alleen naar producten en sites waar we fan van zijn of achter staan.

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: