Die duurzame meiden, duurzame podcast.

Die duurzame meiden: de lifestyle podcast waar de wereld op zit te wachten

Het is tijd voor een groener geluid in de media en daarom lanceert thegreenlist.nl de nieuwe podcastserie: Die duurzame meiden. Hierin bespreken duurzame meiden Saskia en Beathe elke week een stelling of dilemma waar de meningen nogal eens over verdeeld zijn, want duurzaam leven is zinvol en leuk, maar niet altijd even makkelijk om te doen. We leven nou eenmaal niet in een duurzame wereld en ook worden feiten en meningen nog weleens door elkaar gehaald of wat dacht je van alle peer pressure? Impact shaming bestaat echt, hebben de meiden ontdekt.

Die duurzame meiden: dé duurzame podcast

Saskia en Beathe vertellen elke week hoe zij tegen een onderwerp aankijken, betrekken de luisteraars erbij (audio quotes van luisteraars zijn meer dan welkom!) en nemen daarbij geen blad voor de mond. Verwacht in deze podcast veel persoonlijke verhalen, interessante groene weetjes en handige duurzame tips. Die duurzame meiden wil laten zien dat een iets bewustere lifestyle binnen handbereik ligt voor iedereen. Het hoeft en kan ook niet perfect. Keep it simple en fun! Dit resulteert in een duurzame lifestyle podcast die de wereld meer dan ooit nodig heeft! Kom je luisteren en meedoen? Luisteraars kunnen een audiobericht insturen via een direct message op Instagram van @thegreenlist.nl.

Onderwerpen die voorbijkomen in onze duurzame podcast

  • Als je buiten de deur eet, dan pas je je aan.
  • Als je echt duurzaam meent te zijn, dan vlieg je niet.
  • Het traktatiebeleid op basisscholen moet duurzamer.
  • Als je genoeg te besteden hebt, zou je niet naar de kringloopwinkel moeten gaan.
  • Een tweedehands verjaardagcadeau voor een ander moet gewoon kunnen.
  • We nemen in Nederland het watertekort niet serieus.
  • Drie kinderen krijgen in deze tijd, kan eigenlijk echt niet meer.

De eerste aflevering(en) staan nu live en zijn te beluisteren in je favoriete podcast app! Bekijk hier het lijstje met alle podcastlinkjes!

Meer duurzame tips van thegreenlist.nl

Share

Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij

Oprichter van thegreenlist.nl, het lifestyle magazine voor mensen die groener willen leven. Samen met haar gezin onderzoekt ze hoe ze duurzamer kan leven. Haar zoektocht kun je dagelijks volgen op Instagram: @thegreenlist.nl.
Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij

Oprichter van thegreenlist.nl, het lifestyle magazine voor mensen die groener willen leven. Samen met haar gezin onderzoekt ze hoe ze duurzamer kan leven. Haar zoektocht kun je dagelijks volgen op Instagram: @thegreenlist.nl.

gerelateerde artikelen

Heb je een vraag of een leuke duurzame tip?

Neem gerust contact op!

Stuur gerust een e-mail of DM op Instagram.
Via deze kanalen kun je thegreenlist.nl volgen of in contact komen:

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief

Ontvang meer duurzame inspiratie, groene tips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox

VOLG @THEGREENLIST.NL

Dit artikel bevat mogelijk affiliate linkjes. Dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang als je via mijn link iets koopt, meestal is tussen de 3% en 10% . Een win-win situatie dus: jij als consument krijgt een directe link naar mooie duurzame producten én je steunt met je aankoop thegreenlist.nl. Ik link uiteraard alleen naar producten en sites waar ik fan van ben en naar producten waar ik positieve ervaringen mee heb of op mijn verlanglijstje heb staan.

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: