Zoek
BOTMA & van BENNEKOM: duurzame verzorging uit Nederland

BOTMA & van BENNEKOM: duurzame verzorging uit Nederland

Een crèmetje voor dit. Een smeerseltje voor dat. Ben jij het ook zo zat dat je badkamer vol staat met allerlei verschillende producten waarvan je niet eens weet wat erin zit? Dan hebben wij een hele toffe duurzame tip voor je. De verzorgingsproducten van BOTMA & van BENNEKOM worden eerlijk geproduceerd in Nederland met lokale en biologische ingrediënten. Minder troep op je huid en minder troep in de badkamer, want met maar vier natuurlijke verzorgingsproducten heb je alles in huis om een heel gezin te verzorgen.

Wat staat er in jouw badkamerkastje?

In samenwerking met BOTMA & van BENNEKOM

In een gemiddeld Nederlands huishouden staan er heel wat verzorgingsproducten in de kast. Denk aan shampoo, douchegel, crèmes, scheerschuim en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Naast dat het ruimte in beslag neemt, zitten er in veel producten die je bij de drogist of supermarkt koopt nare ingrediënten zoals microplastics of PFAS die niet alleen schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid maar ook voor het milieu.

BOTMA & van BENNEKOM: natuurlijke en minimalistische verzorging uit Nederland

Dat het ook anders kan bewijzen Rianne en Niels met hun natuurlijke verzorgingsproducten. Wat begon als een ambachtelijk zeepatelier in Arnhem, is uitgegroeid tot een complete verzorgingslijn voor het hele gezin. Het bijzondere is dat Rianne en Niels laten zien dat je maar vier verzorgingsproducten nodig hebt voor de complete verzorging, van jong tot oud. De kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten zijn biologisch, vegan en worden met zoveel mogelijk lokale ingrediënten in hun eigen atelier in Arnhem geproduceerd. BOTMA & van BENNEKOM past dus perfect in het groenere lijstje van thegreenlist.nl.

Van jong tot oud: met de natuurlijke verzorgingslijn van BOTMA & van BENNEKOM heb je niet meer dan vier producten nodig voor het hele gezin.

Complete en duurzame verzorging met maar vier producten

Met de heerlijke zeep, olie, balsem en body butter van BOTMA & van BENNEKOM heb je verder geen verzorgingsproducten meer nodig. Dit bespaart je niet alleen een hoop ruimte in je badkamerkastje, maar is uiteindelijk ook voordeliger en duurzamer. Win-win-win dus! De producten zijn te koop in hun winkel en atelier in Arnhem. Hier kun je ook gelijk van alle kanten zien hoe de verzorgingsproducten gemaakt worden. Ook leuk: lekker zelf aan de slag gaan en een workshop volgen om je eigen zeep te maken. Ben je niet in de buurt van Arnhem? De heerlijke zepen en verzorgingsproducten zijn ook te koop in hun eigen webshop en bij deze winkels.

Meer duurzame tips van thegreenlist.nl:

Photo credits: BOTMA & van BENNEKOM.

Share

Picture of Kirsten Schoner

Kirsten Schoner

Kirsten schrijft graag over duurzaam ouderschap. Als content manager is ze een stille kracht achter het online magazine. Dit doet ze vanuit Oostenrijk waar ze met haar man en twee dochters zo duurzaam mogelijk probeert te leven.
Picture of Kirsten Schoner

Kirsten Schoner

Kirsten schrijft graag over duurzaam ouderschap. Als content manager is ze een stille kracht achter het online magazine. Dit doet ze vanuit Oostenrijk waar ze met haar man en twee dochters zo duurzaam mogelijk probeert te leven.

gerelateerde artikelen

HEB JE EEN TOF IDEE OF ZIN IN MEER GROENERE INSPIRATIE?

Zo kun je thegreenlist.nl volgen of met ons in contact komen:

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Ontvang meer duurzame inspiratie, groene tips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox

VOLG @THEGREENLIST.NL

Dit artikel bevat mogelijk affiliate linkjes. Dit betekent dat thegreenlist.nl een kleine commissie ontvangt als je via deze link iets koopt, meestal is dat tussen de 3% en 10%. Een win-win situatie: jij krijgt een directe link naar mooie duurzame producten én je steunt met je aankoop ons uitzoekwerk – waar we het liefst nog heel lang mee doorgaan. Wij linken alleen naar producten en sites waar we fan van zijn of achter staan.

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: