Search
Nature's Gift duurzame cadeaukaart

Nature’s Gift: duurzame cadeaukaart met een goed verhaal

Nooit meer verjaardagstress dankzij deze mooie en duurzame cadeaukaart van Nature’s Gift. Je hoeft er de deur niet voor uit en je kunt het met een gerust hart geven. Met meer dan driehonderd duurzame cadeautjes, waaronder originele natuuruitjes, weet je zeker dat er een passend en goed cadeau bijzit. Deze cadeaukaart hoort absoluut in het groenere lijstje thuis!

Nature’s Gift, een cadeau waar je mee kunt aankomen

Die verjaardagen… Een tricky moment om dingen te kopen (of te geven) die niet zo best zijn voor de planeet. Want we willen uit niet met lege handen komen – snappen we, is ook ongezellig –  en dus kopen we uit beleefdheid íéts. En dat ‘iets’ is vaak niet duurzaam. Het is een cadeau wat niet hoog op een verlanglijstje stond, want heel vaak hebben feestvarkens ‘geen wensen’. Het gevolg: we geven massaal cadeaus die niet of weinig gebruikt gaan worden. Gelukkig zijn er initiatieven zoals Nature’s Gift. Een duurzame cadeaukaart waar iedereen mee uit de voeten kan. Hier kun je echt mee aankomen op de volgende verjaardagsborrel!

Nature’s gift, een duurzame cadeuakaart waarmee je mooie, duurzame cadeautjes kunt kopen zoals deze plantaardige nectar op basis van fruit van Floral Nectar. Je kunt de cadeaukaart ook verzilveren voor het doen van onvergetelijke natuuruitjes.

Wat je moet weten over deze duurzame cadeaukaart

  • Van biologische planten en heerlijke verzorgingsproducten tot lokaal voedsel uit landwinkels, interieurartikelen of een leuk dagje uit in de natuur. Jij geeft de kaart cadeau en de gelukkige kan zelf kiezen uit meer dan driehonderd originele en duurzame cadeaus. Allemaal van prachtige bedrijven met oog voor mens en planeet. Het perfecte cadeau, dat je zonder zorgen kunt geven.
  • Naast duurzame producten kun je de kaart ook verzilveren voor het doen van onvergetelijke natuuruitjes zoals bevers speuren in de Biesbosch, een vogelexcursie in de Oostvaardersplassen of slapen in een tinyhouse op de Veluwe.
  • Voor elke aankoop met de cadeaukaart wordt een boom geplant! Kortom, echt een goed idee!
  • Voor kleine en grote cadeaus: je kunt een saldo kiezen tussen de 5 en 150 euro.
  • Tof: de kaart en cadeauverpakking zijn zelf ook milieuvriendelijk gemaakt van olifantsgras, een plant waar je veel kanten mee op kunt en groeit als kool en veel CO2 opneemt. Bron: EenVandaag.
  • Je kunt een kaart met een leuk envelopje bestellen, maar je kunt de kaart ook digitaal cadeau doen! Ideaal voor de late beslissers en de oeps-ik-ben-een-cadeau-vergeten momenten.
  • Vandaag besteld = direct verzonden.
  • De cadeaukaart is drie jaar geldig.

Bekijk meer over dit mooie cadeau-idee en neem een kijkje in de webshop om alle cadeautjes te zien!

Meer duurzame tips van thegreenlist.nl

Share

Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij

Oprichter van thegreenlist.nl. Haar doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor een duurzamer leven. Sas schreef ook hét duurzame lifestyle boek NIKS NIEUWS.
Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij

Oprichter van thegreenlist.nl. Haar doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor een duurzamer leven. Sas schreef ook hét duurzame lifestyle boek NIKS NIEUWS.

gerelateerde artikelen

HEB JE EEN TOF IDEE OF ZIN IN MEER GROENERE INSPIRATIE?

Zo kun je thegreenlist.nl volgen of met ons in contact komen:

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Ontvang meer duurzame inspiratie, groene tips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox

VOLG @THEGREENLIST.NL

Dit artikel bevat mogelijk affiliate linkjes. Dit betekent dat thegreenlist.nl een kleine commissie ontvangt als je via deze link iets koopt, meestal is dat tussen de 3% en 10%. Een win-win situatie: jij krijgt een directe link naar mooie duurzame producten én je steunt met je aankoop ons uitzoekwerk – waar we het liefst nog heel lang mee doorgaan. Wij linken alleen naar producten en sites waar we fan van zijn of achter staan.

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: