Zero-waste tip mascara langer gebruiken

CHALLENGE DAG 73: Zero-waste make-up tip voor mascara

Na mijn rouge is ook de bodem van mijn mascara in zicht. Voordat ik een joker inzet en ga onderzoeken welk eco make-up merk ik moet kopen, zoek ik naar een zero-waste tip om langer met mijn huidige mascara te doen. En verrek. Van volgers op Instagram krijg ik weer tips! Ken jij deze zero-waste make-up tip al? Door deze fantastische make-up hack kan ik veel langer met een kostbare mascara doen.

Zero-waste make-up tips: zo doe je langer met mascara

Je kunt langer met je mascara doen als je deze onder de kraan verwarmt met warm water. De klontjes in de mascara worden vloeibaar waardoor een genschijnlijk lege mascara -leuke woordspeling- toch nog best even meegaat. Deze tip heb ik meteen geprobeerd en het werkt echt! Een andere tip die ik van een volger op Instagram kreeg werkte ook goed: je kunt de levensduur van je mascara verlengen als je een druppelte reinigingsmelk erbij doet, de creme waar je normaal gesproken je ogen mee schoon maakt voor het slapen gaan. Tip van een minimalistische zus op Instagram. Mascara vermengen met een piepklein druppeltje reinigingsmelk, de crème waarmee je normaal je ogen afhaalt. Goed pompen met je borsteltje en je kunt weer even vooruit.

Meer zero-waste beautyhacks

Photo credits Breaking Pic (Pexels).

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij

Oprichter van thegreenlist.nl, het platform waar je alles vindt voor een groenere lifestyle. Wat twee jaar terug begon als een persoonlijke uitdaging, is uitgegroeid tot een duurzame zoektocht van ons hele gezin.
Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij

Oprichter van thegreenlist.nl, het platform waar je alles vindt voor een groenere lifestyle. Wat twee jaar terug begon als een persoonlijke uitdaging, is uitgegroeid tot een duurzame zoektocht van ons hele gezin.
Heb je een vraag of een leuke duurzame tip?

Neem gerust contact met me op!

Stuur me gerust een e-mail of DM op Instagram.
Via deze kanalen kun je mij volgen of in contact met mij komen:

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang meer duurzame inspiratie, groene tips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox

VOLG @THEGREENLIST.NL

Dit artikel bevat mogelijk affiliate linkjes. Dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang als je via mijn link iets koopt, meestal is tussen de 3% en 10% . Een win-win situatie dus: jij als consument krijgt een directe link naar mooie duurzame producten én je steunt met je aankoop thegreenlist.nl. Ik link uiteraard alleen naar producten en sites waar ik fan van ben en naar producten waar ik positieve ervaringen mee heb of op mijn verlanglijstje heb staan.

Abonneren je op de nieuwsbrief

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief: