Duurzaam kinderfeestje in jungle thema

Tripjeshelden: duurzaam kinderfeestje bij je thuis

Een duurzaam kinderfeestje in een sprookjeswereld, maar dan gewoon gezellig thuis. Welk kind droomt hier niet van? Tripjeshelden organiseert duurzame kinderpartijtjes aan huis. Met veelal tweedehands en duurzame materialen toveren ze een woonkamer om in een fantasierijke wereld die helemaal aansluit op de belevingswereld van de kinderen. En voor de ouders is het ook feest, want aan alles wordt gedacht. Heb jij dit Instagram-waardige plaatje al voorbij zien komen in je feed?

Duurzaam kinderfeestje

Je moet er maar op komen: een slaapfeestje waar de kinderen in smaakvolle stoffen tentjes mogen slapen geheel in stijl van een thema: Bohemian Nights, Safari Dreams, Enchanted Garden, 1001 Nacht of Wizard’s Den. Lisanne Gomez (41) bedenkt en creëert deze thema s voor het bedrijf Tripjeshelden gerund door haar man Martijn en zijn compagnon Yvo. Lisanne: ‘Tripjeshelden richt zich op activiteiten voor jong en oud. Door mijn lange ervaring in mode en styling heb ik de vrijheid gekregen om het tentjesconcept helemaal naar eigen inzicht uit te werken, terwijl de mannen zich meer richten op het ontwikkelen en uitzetten van Escape events voor volwassenen en speurtochten voor kinderen.’

Tripjeshelden: duurzaam én uniek

Lisanne: ‘Omdat er al veel tent- en slaapfeestjes voor kinderen bestaan, proberen wij ons echt te onderscheiden in het duurzame aspect en op de afwerking met details. We werken zoveel mogelijk met handgemaakte of tweedehands items, de tenten en doeken maken we zelf. Voor de decoratie speur ik heel Vinted af waarbij ik me vaak laat inspireren door het aanbod. Ook selecteer ik zoveel mogelijk natuurlijke materialen om zo het gebruik van plastic te vermijden. Dit is niet alleen duurzaam maar geeft ook een veel luxere uitstraling’. Vindt Lisanne niet wat ze nodig heeft, dan laat ze het met de hand maken door kleine creatieve ondernemers. Dit heeft ze gedaan met dromenvangers en elfjes.

Lisanne: ‘De reacties tot nu toe zijn lovend! Vooral de Enchanted Garden is favoriet omdat je een volledig sprookje instapt. De jongste kinderen worden erg blij van Safari Dreams want ze kijken hun ogen uit met alle verschillende wilde dieren. We hebben laatst zelfs een boeking gehad voor een groep twintigers voor een girls night wat maar weer bewijst dat het bij jong en oud in de smaak valt. Binnenkort lanceren we een nieuw spannend thema: Dino’s, maar ik mis nog een paar items. Pas als het plaatje in mijn ogen helemaal klopt wordt het thema online geplaatst.’

Ook een duurzaam kinderfeestje bij je thuis?

Hoet het werkt: Je boekt op de site van Tripjeshelden een themafeestje naar keuze en na bevestiging ontvang je exact wat op de foto staat bij jou thuis: de slaapspullen, het gehele decor en een gepersonaliseerde snack. Je kunt maximaal acht tentjes huren. Vanaf 35 euro heb je een tentje en als de bezorging verder is dan twintig kilometer van Den Bosch, dan komt er nog een reiskostenvergoeding bij. Het hele decor wordt door Tripjeshelden zelf opgezet en afgebroken. Je hebt een thema dus voor circa 15 uur in huis. Ouders kunnen ook meedoen met het partijtje, want de tentjes zijn groot genoeg voor iedereen.

Wil je meer weten? Bekijk dan het instagram-kanaal: @tripjeshelden of ga naar de website tripjeshelden.nl. Wil je een duurzaam kinderfeestje bij Tripjeshelden boeken? Als je aangeeft dat je via thegreenlist.nl komt, dan krijg je 10% korting op het themafeestje.

Zelf thuis aan de slag met duurzame interieurstyling?

Photo credits Tripjeshelden

Share

Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij

Oprichter van thegreenlist.nl, het lifestyle magazine voor mensen die groener willen leven. Samen met haar gezin onderzoekt ze hoe ze duurzamer kan leven. Haar zoektocht kun je dagelijks volgen op Instagram: @thegreenlist.nl.
Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij

Oprichter van thegreenlist.nl, het lifestyle magazine voor mensen die groener willen leven. Samen met haar gezin onderzoekt ze hoe ze duurzamer kan leven. Haar zoektocht kun je dagelijks volgen op Instagram: @thegreenlist.nl.

gerelateerde artikelen

Heb je een vraag of een leuke duurzame tip?

Neem gerust contact op!

Stuur gerust een e-mail of DM op Instagram.
Via deze kanalen kun je thegreenlist.nl volgen of in contact komen:

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief

Ontvang meer duurzame inspiratie, groene tips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox

VOLG @THEGREENLIST.NL

Dit artikel bevat mogelijk affiliate linkjes. Dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang als je via mijn link iets koopt, meestal is tussen de 3% en 10% . Een win-win situatie dus: jij als consument krijgt een directe link naar mooie duurzame producten én je steunt met je aankoop thegreenlist.nl. Ik link uiteraard alleen naar producten en sites waar ik fan van ben en naar producten waar ik positieve ervaringen mee heb of op mijn verlanglijstje heb staan.

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: